Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Met mijn lievelingsbloemetjes bedank ik mijn lezers heel hartelijk!

In eigen aangelegenheid

Graag wil ik mij bij de lezers van mijn blog “Glorias Lifestyle” heel hartelijk bedanken. Nooit had ik gedacht, zulk een groot sukses in zulk een korte tijd te hebben! Het grote aantal lezers overweldigt mij!
Dat is het ene, het andere zeer belangrijke: Alles daarvan is mogelijk, omdat het niet om mij gaat, maar om de inhoud, waar het in mijn blog om draait.

Alles wordt toch door een zekere overtuiging gedragen en bijzonder verplicht:
Het leven zal zijn, wat ik daaruit maak (Romain Rolland).

Alles door een sterke lijm samengehouden:
Het verlangen naar schoonheid.

Gezien het grote aantal lezers, kan ik beweren: Veel mensen zijn van de macht der universele schoonheid overtuigd en er door aangetrokken. Ik mag vermoeden, dat mijn lezers mensen zijn, die zich behoorlijk van zichzelf bewust zijn en verantwoording voor hun doen en laten dragen kunnen en willen. Verder kan ik nog beweren, dat het dagelijks leven van deze mensen daardoor gemotiveerd wordt, evenals hun omgang met mens en dier.
Deze mensentype is er altijd al geweest. Vele duizenden jaren liep hij al rond op deze aarde. Hun hebben wij ons kultuurgoed te verdanken. Opdat het voor ons steeds goed kan gaan, zijn we hun graag verplicht!
Wij mogen toch versieren, kreatief zijn, ons individueel opstellen en veel schoonheid aan de volgende generationen doorgeven!

Lieve lezers, hartelijk dank!

Gloria Rietberg

 

(Vertaling: Henk Rietberg)